اضافه شدن امکان بلاک کردن کاربران در جی میل

اضافه شدن امکان بلاک کردن کاربران در جی میل

نسخه آندروید سرویس ایمیل گوگل یا همان جی میل، با اضافه شدن امکاناتی که هم اکنون بر روی نسخه وب موجود است، هوشمندتر خواهد شد. یکی از این امکانات، قابلیت بلاک یا مسدود نمودن کاربرانی است که دیگر نمی خواهید ایمیل های فرستاده شده توسط آن ها را در صفحه اصلی خود مشاهده کنید. ایمیل های فرستاده شده این افراد به فولدر اسپم منتقل شده و شما از طریق منوس تنظیمات، می توانید مجددا آن ها را از حالت مسدود خارج کنید.

یکی دیگر از این امکانات، امکان Unsubscribe کردن یا خارج شدن از لیست دریافت کنندگان ایمیل های گروهی است، آن هم زمانی که شما نمی دانید برخی از ایمیل ها را چرا دریافت می کنید و چه زمانی در این گروه خاص عضو شده اید. هم چنین پس از انصراف، نیازی به ارائه توضیحات از طرف شما برای فرستنده اصلی، نمی باشد.

نظرات
    ارسال نظر