مقایسه گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز لایو

  • تاریخ: دوشنبه 3 مرداد 1401 - 17:42
  • صفحه: بلاگ
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
مقایسه گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز لایو

کیفیت محصولات برند سامسونگ به همه مردم ثابت شده است. به همین دلیل بسیاری از کاربرانی که تصمیم به خرید هندزفری بلوتوثی می‌گیرند، ترجیح می‌دهند که از هدفون‌های خود را از این برند انتخاب کنند. قبلا در مقالۀ «بهترین هندزفری بی سیم سامسونگ کدام است؟» به معرفی لیست برترین هدفون‌های بلوتوثی این برند پرداخته‌ایم و دیدیم که گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز لایو هم در این لیست جا دارند. این دو هدفون بی‌سیم سامسونگ از نظر قیمتی بسیار به یکدیگر نزدیک هستند، به همین خاطر بیشتر کاربران در هنگام انتخاب میان آن‌ها دچار سردرگمی خواهند شد.

 اگر شما هم قصد خرید این دو محصول را دارید و برای انتخاب میان آن‌ها تردید پیدا کرده‌اید، در مقاله مقایسه گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز لایو با جانبی همراه باشید. در این پست مشخصات این محصولات برند سامسونگ را در کنار یکدیگر قرار داده‌ایم تا بتوانید بهترین و مناسب‌ترین گزینه را برای خود انتخاب کنید. در ابتدا نگاهی به مزایا و معایب هر کدام از این گلکسی بادزها خواهیم داشت.

Samsung Galaxy Buds 2

جدیدترین نسل گلکسی بادزها که شرکت سامسونگ به بازار عرضه کرده است، Samsung Galaxy Buds 2 است. این گلکسی بادز با طراحی بسیار کوچک، صدایی شگفت‌انگیزی را برای شما به ارمغان می‌آورد. ایربادزهای این مدل به‌راحتی در گوش شما جا خوش می‌کنند و قابلیت حذف نویز خوبی دارند. معایب و مزایای گلکسی بادز 2 عبارتند از:

+ مجهز به فناوری ANC

+ مجهز به درایورهای ووفر و توییتر

+ دارای دکمه‌های لمسی با اختلال کم

+ قابلیت اتصال راحت با کمک نرم‌افزار سامسونگ

+ تنوع رنگی بالا

- گستره صوتی پایین

- دارای گواهینامه IPX2 برای مقاومت در برابر رطوبت

Samsung Galaxy Buds 2

 

Samsung Galaxy Buds Live

طراحی زیبا و خاص از برجسته‌ترین ویژگی‌های گلکسی بادز لایو به شمار می‌رود. این ایربادز به راحتی و بدون اینکه مجرای داخلی گوش شما را تحت فشار قرار دهد، داخل گوش قرار می‌گیرد. قابلیت حذف نویز Samsung Galaxy Buds Live خیلی عالی نیست؛ با این وجود کیفیت صدای آن در محیط‌های ساکت و آرام قابل تحسین است. به طور کلی نقاط مثبت و منفی گلکسی بادز لایو عبارتند از:

+ طراحی منحصر به فرد

+ پخش صدا با بیس عمیق

+ دارای رنگ‌های زیبا

+ سازگار با گوشی‌های آیفون

+ با عمر باتری کمی طولانی‌تر

- ناتوان در حذف عالی صداهای محیط

- دارای دکمه‌های لمسی غیرقابل اعتماد

- دارای گواهینامه IPX2 برای مقاومت در برابر رطوبت

Samsung Galaxy Buds Live

 مقایسه گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز لایو از نظر طراحی

از مقایسه طراحی ظاهری این دو مدل از هندزفری‌های بلوتوثی برند سامسونگ شروع می‌کنیم. برای این منظور هم طراحی کیس شارژ و هم طراحی ایربادزها را مورد بررسی قرار خواهیم داد:

مقایسه طراحی محفظه‌های شارژ:

کیس‌های شارژ هر دو گلکسی طراحی کاملا مشابهی دارند. این دو حتی از نظر ابعادی هم بسیار به یکدیگر نزدیک هستند. ابعاد کیس شارژ  Galaxy Buds2 برابر با 50.2 x 50.0 x 27.8 میلی‌متر است و باکس Galaxy Buds Live هم ابعادی معادل با 50.0 * 50.2 * 27.8 میلی‌متر دارد.

در قسمت جلویی هر دو باکس یک LED بسیار کوچک مشاهده می‌شود که رنگ آن نشان‌دهنده میزان شارژ باتری کیس است. در صورتی که این چراغ قرمز رنگ باشد، نشان‌دهنده شارژ کمتر از 30 درصد است. اگر این چراغ به رنگ زرد باشد، نشان‌دهنده میزان شارژ متوسط بین 30 تا 60 درصد و در صورت سبز رنگ بودن نشان‌دهنده میزان شارژ کافی و بیش از 60 درصد خواهد بود. در قسمت پشت هر دو باکس پورت USB_C دیده ‌می‌شود، گرچه هر دو مدل قابلیت شارژ بی‌سیم را هم دارند.

باکس شارژ گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز لایو تنها از دو نظر با یکدیگر تفاوت دارند. یکی اینکه روی بدنه باکس گلکسی لایو و در زیر برند Samsung عبارت Sound by AKG هم دیده می‌شود که نشان از پخش با بالاترین کیفیت صدای ممکن دارد.

دومین تفاوتی که می‌تواند روی تصمیم نهایی شما اثر بگذارد، رنگ این باکس‌ها است. باکس‌های شارژ گلکسی بادز لایو در سه رنگ مختلف مشکی، برنز و سفید عرضه شده‌اند و رنگ داخل و بیرون باکس‌ها کاملا یکسان است. در مقابل، محفظه شارژ گلکسی بادز 2 در چهار رنگ سفید، مشکی، یاسی و زیتونی وجود دارند؛ اما تنها بدنه داخلی کیس و ایربادزها رنگی هستند و بدنه بیرونی در هر چهار مدل با رنگ سفید دیده می‌شوند.

تفاوت کیس شارژ گلکسی ایربادز 2 و گلکسی ایربادز لایو

طراحی ایربادزها

برخلاف کیس‌های شارژ، ایربادزها در این دو نوع گلکسی بادز، طراحی کاملا متفاوتی دارند. تفاوت طراحی گوشی‌های این دو مدل آن‌قدر فاحش است که در همان نگاه اول می‌توانند انتخاب شما را نهایی کنند.

گوشی‌های گلکسی بادز 2 به گونه‌ای طراحی شده‌اند که داخل لاله گوش قرار می‌گیرند. این ایربادزها با داشتن وزنی معادل 5 گرم، سری سیلیکونی دارند که کاملا مجرای گوش را پر می‌کنند.

در مقابل گوشی‌های گلکسی بادز لایو شکل خاص‌تری دارند. اگر به گلکسی بادز لایو نگاه کنید، آن‌ها را شبیه به لوبیاهای براق می‌بینید که نه سری سیلیکونی دارند و نه بخشی که کاملا داخل گوش قرار بگیرید. در واقع آن‌ها به گونه‌ای در گوش شما جای می‌گیرند که نه مجرای گوش را تحت فشار قرار دهند و نه آن را مسدود ‌کنند. به ویژه که هر کدام تنها 5.6 گرم وزن دارند. به نظر می‌رسد که در هنگام ورزش سخت و دویدن احتمال افتادن آن‌ها هر چند کم؛ اما وجود داشته باشد.

نکته بعدی که در هنگام مقایسه گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز لایو باید در نظر بگیرید، این موضوع است که وجود سری‌های سیلیکونی و فرورفتن در لاله گوش باعث می‌شود که شما در هنگام استفاده از گلکسی بادز 2 کمتر صداها و نویزهای اطراف خود را بشنوید. در صورتی که گلکسی بادز لایو این مزایا را ندارد و احتمالا صداهای اطراف به راحتی می‌توانند در هنگام مکالمه یا شنیدن موسیقی برای شما مزاحمت ایجاد کنند.

طراحی گلکسی بادز لایو

کیفیت صدای گلکسی بادز 2 بهتر است یا گلکسی بادز لایو؟

بعد از مقایسه‌های ظاهری، نوبت به مهم‌ترین ویژگی یک هندزفری یعنی کیفیت صدا می‌رسد. از این نظر می‌توان گفت کهGalaxy Buds 2  امتیازات بیشتری در مقایسه با  Galaxy Buds Liveدریافت می‌کند و کیفیت و قدرت صدای بیشتری دارد.

گلکسی بادز 2 دارای نمایه‌ای قوی با صدای متوسط ​​به بالا است که آهنگ‌های آرام‌تر را با بیس خود تحت تاثیر قرار می‌دهد. Galaxy Buds Live هم دارای یک صحنه صوتی گسترده و پر قدرت است که در محیط‌های ساکت به خوبی اجرا می‌شود.

در واقع هر دوی این گلکسی‌ها از کیفیت صدای بسیار عالی برخوردارند و از کدک‌های صوتی یکسانی هم پشتیبانی می‌کنند.؛ اما به طور کلی، Galaxy Buds 2 دارای درایورهای قدرتمندتری است. گرچه گستره صوتی وسیع‌تری ندارد و جزییات صدای کمتری را در مقایسه با گلکسی لایو به گوش می‌رساند. در مقابل Galaxy Buds Live صدایی غنی دارد که بم‌ترین و زیرترین صداها را پوشش می‌دهد.

به علاوه، هر دو این گلکسی‌ها به تکنولوژی ANC یا نویز کنسلینگ مجهز هستند. وجود این فناوری به آن‌ها کمک می‌کند تا صداها و نویزهای اطراف را کمتر به گوش شما برسانند، با این وجود همان‌طور که قبلا اشاره کردیم، به دلیل ساختار گلکسی بادز 2 این گوشی در نویز کنسلینگ موفق‌تر عمل می‌کند. در نتیجه صدای واضح‌تر و شفاف‌تری را در گوش شما طنین‌انداز خواهد کرد.

در آخر مقایسه گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز لایو از نظر کیفیت صدا، می‌توان به Galaxy Buds 2 رأی داد. اگرچه این موضوع نسبی است و به نوع موبایل، سبک‌ موسیقی موردعلاقه و میزان حذف نویزی که انتظار دارید، بستگی دارد.

فراموش نکنید که اگر کیفیت صدا برای شما بیش‌از هر چیز دیگری اهمیت دارد، باید نگاهی به مشخصات Samsung Galaxy Buds Pro داشته باشید که از نظر کیفیت صدا با دیگر گلکسی‌ها قابل مقایسه نیست.

مقایسه گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز لایو

عمر باتری Galaxy Buds 2 بیشتر است یا  Galaxy Buds Live؟

در هنگام آزمایش Galaxy Buds 2 مشخص شد که شارژ باتری ایربادزها در صورت روشن بودن ANC تا 5.5 ساعت دوام می‌آورد. هم‌چنین، در صورت غیرفعال بودن نویز کنسلینگ می‌توان تا 8 ساعت بدون نیاز به شارژ مجدد از ایربادزها استفاده کرد. به علاوه، مجهز بودن کیس به فناوری فست شارژ کاربر را قادر می‌کند که پس از تنها 10 دقیقه شارژ بتواند تا یک ساعت از هندزفری استفاده کند.

 باتری Galaxy Buds Live؛ اما کمی بادوام‌تر عمل می‌کند. با تست این هندزفری بلوتوثی متوجه شدیم که با وجود روشن بودنANC  تا 6 ساعت و در صورت غیرفعال‌کردن نویزکنسلینگ هم تا 8 ساعت ایربادزها دوام می‌آورند. به علاوه، کیس گلکسی بادز لایو هم به فناوری فست شارژ مجهز است و می‌توان با چند دقیقه شارژ سریع آن را تا یک ساعت مورداستفاده قرار داد.

باتری کیس هر دو گلکسی هم از نظر عمر باتری قابلیت‌های یکسانی دارند و هر دو در صورت غیرفعال بودن ANC تا 29 ساعت پاسخگوی نیاز کاربر هستند. در نتیجه می‌توان گفت که در مقایسه گلکسی بادز 2 با گلکسی بادز لایو از نظر باتری و شارژدهی باز هم هر دو امتیازات بسیار نزدیکی دریافت می‌کنند و تنها در حد نیم ساعت گلکسی بادز لایو جلوتر است.

مقایسه Galaxy Buds 2 با Live  Galaxy Budsاز نظر دکمه‌های لمسی

هر دو هدفون به دکمه‌های لمسی مجهز هستند و می‌توان با لمس آن‌ها چند فرمان صوتی را اجرا کرد. به این معنی که تنها با ضربه‌زدن روی ایربادزها می‌توان به آهنگ قبلی یا بعدی رفت، پخش موسیقی را متوقف یا مجددا شروع کرد و.... هم‌چنین، می‌توان با کمک این حسگرهای لمسی دستیار صوتی را برای این لوازم جانبی فراخواند. امکان شخصی‌سازی این فرمان‌های صوتی و تنظیم سطح ANC هم برای هر دو هدفون از طریق برنامه Samsung Wearable فراهم شده است.

با این وجود تست‌ها مشخص کردند که گاهی هر دو مدل در تشخیص و اجرای این فرمان‌های صوتی دچار مشکل می‌شوند و این موضوع به ویژه در گلکسی بادز لایو بیشتر دیده می‌شود. البته درنظر داشته باشید که این موارد به ندرت اتفاق می‌افتند.

در ضمن، در مقایسه گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز لایو، Galaxy Buds Live  به دلیل دارای بودن فناوری تشخیص درون گوش یک امتیاز بیشتر دریافت می‌کند. به کمک این فناوری به محض این که ایربادزها را از درون گوش خود خارج کردید، به صورت خودکار پخش موسیقی متوقف شده و با قرار دادن مجدد گوشی‌ها داخل گوش پخش موسیقی هم از سر گرفته می‌شود. متاسفانه گلکسی بادز 2 این فناوری را ندارد.

طراحی ایربادز گلکسی ایربادز لایو

مقایسه گلکسی بادز لایو و بادز 2 از نظر دیگر قابلیت‌ها

هر دو هندزفری یک نقطه ضعف بزرگ دارند، این که تنها موفق به دریافت گواهینامه IPX2 شده‌اند که آن‌ها را در برابر نفوذ قطرات آب و عرق محافظت چندانی نمی‌کند. پس در هنگام خرید هر کدام از این گلکسی بادزها در نظر داشته باشید که در برابر رطوبت آسیب‌پذیر هستند و اگر در هنگام ورزش‌های سنگین قصد استفاده از آن‌ها را دارید، باید مواظب نفوذ نکردن عرق به درون آن‌ها باشید.

گلکسی بادز لایو و گلکسی بادز 2 هر دو با گوشی‌های اندرویدی و به ویژه گوشی‌های سامسونگ سازگاری دارند. Galaxy Buds Live به گوشی‌های اندرویدی با نسخه‌های 5.0 و بالاتر و Galaxy Buds 2 به موبایل‌های با نسخه‌های 7.0 و بالاتر به راحتی متصل می‌شوند؛ اما در مورد سازگاری با گوشی‌های آیفون این گونه نیست. در واقع تنها گلکسی بادز لایو است که از آیفون 7 به بالا پشتیبانی می‌کند و حتی امکان فراخوانی دستیار صوتی Siri را هم دارد. این هندزفری با کمک برنامه Samsung Galaxy Buds می‌تواند به گوشی آیفون متصل شود و تقریبا از بیشتر ویژگی‌های هوشمند آن استفاده کند.

در صورتی که گلکسی بادز 2 با آیفون‌ها رابطه خوبی ندارد و به همین دلیل از دستیار صوتی سیری هم هیچ پشتیبانی نمی‌کند. می‌توان این هدفون را از طریق بلوتوث به گوشی‌های برند اپل متصل کرد؛ اما قطعا در این روش نمی‌توان هیچ شخصی‌سازی روی ویژگی‌های هندزفری انجام داد.

گلکسی بادز 2 برای برقراری اتصال با سایر دستگاه‌ها از بلوتوث نسخه 5.2 استفاده می‌کند. در مقابل گلکسی بادز لایو به بلوتوث نسخه 5.0 مجهز شده است. اگرچه هر دوی این نسخه‌ها اتصالی پایدار و مطمئن را ارائه می‌دهند، با این وجود مسلم است که نسخه جدیدتر یعنی بلوتوث 5.2 قابلیت‌های بیشتری خواهد داشت و از این نظر باز هم پرچم Galaxy buds 2 برافراشته می‌شود.

Samsung Galaxy Buds 2 یا Galaxy Buds Live ؟

 

Samsung Galaxy Buds 2 یا Galaxy Buds Live ؟

بعد از مقایسه گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز لایو، نمی‌توان به طور قطع نظر داد که کدام‌یک از این دو هندزفری انتخاب بهتری هستند. هر دو مدل، گلکسی بادز پلاس را شکست می‌دهند، در حالی که در برابر گلکسی بادز پرو حرفی برای گفتن ندارند. از نظر عمر باتری گوشی و باکس هر دو عملکردی مشابه دارند و در برابر قطرات آب و عرق به یک اندازه آسیب‌پذیرند. از نظر کیفیت صدا و قابلیت حذف صداهای مزاحم Galaxy Buds 2 موفق‌تر عمل می‌کند؛ اما در محیط‌های آرام Galaxy Buds Live صدای غنی‌تری ارائه می‌دهد.

از همه مهم‌تر تفاوت میان قیمت این دو مدل نیز بسیار ناچیز است که همین امر انتخاب میان این دو را سخت‌تر می‌کند. با این وجود طراحی ظاهری ایربادزها آن‌قدر متفاوت است که بتوانید همین موضوع را ملاک قرار دهید و بین آن‌ها یکی را انتخاب کنید. به طور کلی گلکسی بادز 2 درایورهای صوتی قدرتمندتر و کیفیت صدای بالاتری دارد و به خوبی از عهده‌ی حذف صداهای محیط اطراف برمی‌آید. به همین دلیل برای شنیدن موسیقی و پادکست آن هم در هنگام ورزش انتخاب مناسب‌تری به نظر می‌رسد. در مقابل گلکسی بادز لایو برای کسانی‌که قصد دارند به صورت روزانه ساعت‌های طولانی از هندزفری استفاده کرده و ناراحتی کمتری در گوش خود احساس کنند، اولویت بالاتری پیدا می‌کند.

به نظر شما کدام یک از این گلکسی بادزها ارزش خرید بالاتری دارند؟ دلایل خود را با دیگران در بخش نظرات به اشتراک بگذارید. یادآوری می‌کنیم که در مقالۀ «معرفی و مقایسه مدل‌های مختلف ایرپاد» هم مقایسه کاملی بین مدل‌های برتر هندزفری اپل یعنی Apple Air Pods 2، Apple Air Pods 3 و Apple Air Pods PRO داشته‌ایم که خواندن آن خالی از لطف نخواهد بود. 

افزودن دیدگاه
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)