علت چشمک زدن چراغ پاور بانک

  • تاریخ: جمعه 12 شهریور 1400 - 18:04
  • صفحه: بلاگ
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
علت چشمک زدن چراغ پاور بانک

علت چشمک زدن چراغ پاور بانک

پاوربانک‌ها از کاربردی‌ترین لوازم جانبی هستند؛ امروزه به دلیل اینکه تلفن همراه نقش بسیار مهمی در انجام بسیاری از کار‌های روزانه ما دارند، در دسترس بودن مهمتر از هر زمانی شده است. تا زمانی‌که تلفن همراه‌مان شارژ داشته باشد، در دسترس خواهیم بود؛ به همین دلیل استفاده از پاوربانک برای هر فردی که از گوشی موبایل‌اش استفاده زیادی داشته و معمولاً بیرون از منزل است، ضروری است.

اما گاهی اوقات پاوربانک با ایراداتی همراه است و به خوبی شارژ نمی‌کند؛ از طرفی چراغ پاور بانک چشمک می‌زند. در این مقاله می‌خواهیم علت چشمک زدن چراغ پاور بانک را تشریح کنیم و مشکلات رایج پاوربانک‌ها را زیر ذره‌بین ببریم.

چشمک زدن چراغ‌های پاوربانک چه معنایی دارد؟

روی پاوربانک‌ها 4 چراغ ال ای دی کوچک تعبیه شده است که میزان شارژ پاوربانک را نشان می‌دهند. از طرفی برخی از پاوربانک‌ها دارای که صفحه نمایش ال ای دی کوچک هستند و اطلاعات شارژ پاوربانک و نحوه شارژ را روی آن نمایش می‌دهند.

چنانچه پاوربانک دیگری را به گوشی یا دیوایسی متصل نکرده باشید، یا پاور بانک را به شارژ‌ زده باشید و یا پاوربانک در حال شارژ کردن دیوایس دیگری باشد، با فشار دادن دکمه POWER چراغ‌های ال ای دی پاوربانک روشن شده و با چراغ‌ها نشان می‌دهند که پاوربانک چقدر شارژ دارد. چراغ‌های پاور بانک شیائومی یا هر برند دیگری معنایی دارند که در ادامه در جدول زیر بطور کامل ذکر شده است.

تعداد چراغ‌های ال ای دی روشن

نشان دهنده

اگر 1 چراغ ال ای دی روشن باشد و چشمک بزند

شارژ پاور بانک 0 تا 25 درصد است

اگر 2 چراغ ال ای دی روشن باشد و چشمک بزند

شارژ پاور بانک 25 تا 50 درصد است

اگر 3 چرغ ال ای دی روشن باشد و چشمک بزند

شارژ پاور بانک 50 تا 75 درصد است

اگر 4 چراغ ال ای دی روشن باشد و چشمک بزند

شارژ پاور بانک 75 تا 100 درصد است

 

چنانچه پاوربانک به شارژر متصل است یا در حال هر شارژ کردن دیوایس دیگری است و هر چهار چراغ چشمک می‌زند، نشان‌دهنده این است که در فرایند شارژ ایرادی وجود دارد.

متداول‌ترین مشکلات پاوربانک‌ها

متداول‌ترین مشکلات پاوربانک‌ها

قیمت پاوربانک‌ بسیار به‌صرفه است و در نوع خود یکی از بهترین لوازم جانبی در جهان هستند؛ اما مشکلات رایجی برای پاوربانک‌ها روی می‌دهد که ممکن است شما را با چالشی جدی مواجه کنند. اگر چراغ LED پاوربانک روشن می‌شود اما پاوربانک را که به شارژ‌ زده‌اید، شارژ نمی‌شود، می‌تواند دلایل بسیار زیادی داشته باشد.

از طرفی اگر ساعتی گذشته و در این مدت پاوربانک شارژ نمی‌شود، پاوربانک با ایرادی همراه است و باید منشا آن را پیدا کنید. در ادامه می‌خواهیم متداول‌ترین مشکلات پاوربانک‌ها از جمله علت دیر شارژ شدن پاور بانک را بررسی کنیم.

1.    آداپتور پاوربانک را بررسی کنید

اگر پاوربانک اپل و یا هر برندی دیگری که دارید، شارژ نمی‌شود، می‌تواند به این دلیل باشد که آداپتور به خوبی به پریز متصل نشده است. بررسی کنید که پاوربانک به خوبی به پریز متصل شده و ایرادی از این نظر وجود ندارد. کابل پاوربانک را نیز چک کنید، ممکن است کابل از پاوربانک جدا و یا شل شده باشد. برای اطمینان از سالم بودن پریز برق، پاوربانک را به پریز دیگری متصل کنید.

درگاه شارژ را بررسی کنید

2.    درگاه شارژ را بررسی کنید

اگر درگاه شارژ USB حاوی جرم، گرد و غبار و یا آلودگی باشد ممکن است اتصال کابل به سوکت به خوبی انجام نشده و پاوربانک شارژ نشود؛ به همین دلیل باید درگاه شارژ را بررسی کنید و اگر آشغال یا هر نوع آلودگی و جرمی می‌بینید با گوش‌پاکن، خلال دندان، موچین و یا سنجاق آن را خارج کنید. در این خصوص استفاده از پاوربانک وایرلس می‌تواند این مزایا را داشته باشد که اگر درگاه و پورت شارژ، خراب شد بتوان از شارژ وایرلس آن استفاده کرد.

3.    از کابل شارژ دیگری استفاده کنید

ممکن است کابل شارژ معیوب باشد. اگر کابل شارژ قطع و وصل شود، نمی‌تواند به خوبی پاوربانک را شارژ کند. به همین دلیل بهتر است که از کابل شارژ دیگری استفاده کنید تا مطمئن شوید که کابل شارژ سالم است. اگر کابل شارژ را تعویض کردید و همچنان پاوربانک شارژ نشد ممکن است پورت USB آسیب دیده باشد.

پاوربانک را به لپ تاپ متصل کنید

4.    پاوربانک را به لپ‌تاپ متصل کنید

اگر پاوربانک خود را به پریز متصل کردید و پاوربانک شارژ نشد و کابل شارژ و پریز دیگری را نیز امتحان کردید، بهتر است که پاوربانک را با کابل شارژ به لپ‌تاپ متصل کنید. ممکن است آداپتور ایراد داشته باشد و جریان الکتریکی را به پاوربانک منتقل نکند.

5.    احتمال خرابی پاوربانک دلیل شارژ نشدن

چنانچه چراغ LED پاوربانک در حالت شارژ شدن یا در حالت شارژ کردن دیوایس دیگر خاموش است، ممکن است پاوربانک خراب شده و کارایی خود را از دست داده است. اگر پاوربانک 30000 میلی آمپری شما ضربه‌دیده و یا از ارتفاع بلندی سقوط کرده ممکن است که باتری‌های داخلی آسیب دیده و قابل تعمیر نیز نباشند. بهتر است بدانید که ضربه به پاور بانک می‌تواند باعث انفجار نیز شود، به همین دلیل بهتر است که از سقوط و ضربه‌دیدن پاوربانک جلوگیری کنید.

6.    باتری پاوربانک معیوب شده است

پاوربانک‌ها از یک یا چند باتری استفاده می‌کنند. چنانچه باتری پاوربانک شما به هر دلیلی آسیب دیده باشد، ممکن است کارایی خود را از دست داده باشد و نتواند جریان الکتریکی را در خود ذخیره کند. اگر پاور بانک شما دارای گارانتی است بهتر است که خدمات گارانتی استفاده کنید.

بطور مثال پاوربانک 20000 میلی آمپر ظرفیت اسمی و واقعی آن متفاوت است؛ اگر باتری گوشی شما 5 هزار میلی آمپر است با پاوربانک 20000 میلی آمپر حداقل 3 و حداکثر 4 بار باید گوشی شما را شارژ کند، در غیر اینصورت یا باتری پاوربانک معیوب شده و یا پاوربانک فیک است.

7.    پاوربانک تقلبی است

برخی از کاربران پرسیده‌اند که چرا پاور بانک باد کرده و چرا پاور بانک خاموش می‌شود؟ علت باد کردن پاور بانک، خاموش شدن و یا عدم شارژ شدن و شارژ کردن می‌تواند نشان‌دهنده پاوربانک قلابی باشد. برای اینکه بدانید پاوربانک‌تان تقلبی نیست، شماره سریال و کد امنیتی پاوربانک خود را در سایت سازنده چک کنید.

به ازای هر 2500 میلی آمپر، پاوربانک باید 60 گرم وزن داشته باشد. اگر از پاوربانک 15000 میلی آمپر استفاده می‌کنید، پاوربانک شما باید 360 گرم وزن داشته باشد. هر چه ظرفیت پاوربانک یا همان شارژر همراه بیشتر باشد، وزن آن بیشتر است و از این طریق نیز می‌توانید به تقلبی یا اصل بوده پاوربانک خود پی ببرید.

7 نکته برای استفاده بهینه از پاوربانک

7 نکته برای استفاده بهینه از پاوربانک

استفاده بهینه از پاوربانک باعث می‌شود که عمر پاوربانک افزایش پیدا کند و بتوانید در سال‌های طولانی‌تری از پاوربانک خود استفاده کنید؛ در ادامه 7 نکته مهم برای استفاده بهینه از پاوربانک را شرح می‌دهیم.

1.     برای شارژ پاوربانک یا هر دیوایس دیگری بهتر است که از کابل شارژ اورجینالی استفاده کنید، استفاده از آداپتور و کابل شارژ فیک به مرور باتری پاوربانک را خراب می‌کند. بهترین شارژر برای شارژ پاور بانک همان شارژری است که داخل جعبه پاوربانک قرار دارد.

2.     برای شارژ پاوربانک از آداپتور و شارژی استفاده کنید که اطلاعات آمپر و ولتاژ آن با پاوربانک هماهنگ و یکسان باشد.

3.     سعی کنید پاوربانک را در معرض نور آفتاب قرار ندهید؛ پاور بانک در گرما و در معرض نور آفتاب داغ می‌شود و به مرور کارایی باتری کاهش پیدا می‌کند.

4.     پاوربانک خود را به مدت طولانی در شارژ نگذارید. اگر پاوربانک شما 5 هزار میلی آمپر است برای شارژ شدن نهایتاً به 6 ساعت زمان نیاز دارد. اگر پاوربانک شیائومی دارید در این خصوص برای کسب اطلاعات بیشتر دفترچه راهنمای پاور بانک شیائومی 20000 2c مطالعه کنید.

5.     از پاوربانک فقط برای شارژ دیوایس‌هایی استفاده کنید که همسو با آمپر و ولت تعریف شده باشد. برای مثال اگر از پاوربانک شیائومی استفاده می‌کنید در دفترچه راهنمای پاور بانک شیائومی و روی بدنه پاوربانک اطلاعات آمپر و ولت ورودی و خروجی درج شده است.

6.     قبل از اینکه پاوربانک تخلیه شارژ شود پاوربانک خود را شارژ بزنید؛ چراکه درصورتی‌که به‌صورت مداوم پاوربانک در حالت شارژ خاموش شود، ممکن است دیگر روشن نشود.

7.     اگر پاوربانک را به شارژ‌ زده‌اید دیوایس دیگری را با آن شارژ نکنید! چراکه به مرور زمان باتری خراب می‌شود و راندمان کمتری را خواهد داشت.

خرید بهترین پاوربانک از برترین برند‌های جهان در فروشگاه جانبی

در این مقاله بطور کامل علت چشمک زدن چراغ پاوربانک را بررسی کردیم. اگر پاوربانک در حالت شارژ باشد و یک چراغ ال ای دی چشمک بزند نشانه‌ی این است که بین 0 تا 25 درصد شارژ دارد؛ به همین ترتیب اگر پاوربانک دارای یک چراغ ثابت و یک چراغ چشمک زن است به معنای این است که پاوربانک بین 25 تا 50 درصد شارژ دارد.

علت شارژ نشدن پاوربانک یا شارژ نکردن دیوایس دیگر و یا روشن نشدن پاوربانک می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد؛ از مهمترین دلایل می‌توان به شارژر فیک، کابل شارژ معیوب، تخلیه باتری، پاوربانک فیک، خرابی پریز، مسدود شدن پورت شارژ و خرابی پاوربانک اشاره کرد.

جانبی بزرگ‌ترین و بهترین فروشگاه لوازم جانبی در سراسر ایران است. لوازم جانبی خود را از فروشگاه معتبری خرید کنید که دارای گارانتی باشد. کلیه‌ی محصولات و پاوربانک‌هایی که در جانبی عرضه شده دارای 7 روز گارانتی برگشت کالا هستند و در صورت عدم رضایت به راحتی می‌توانید کالای خریداری شده خود را برگشت بزنید.

چنانچه در خصوص علت چشمک زدن چراغ پاور بانک و یا عدم شارژ شدن و شارژ کردن پاوربانک تجربه‌ای دارید، در بخش کامنت‌ها نظرات خود را با ما و دیگر مخاطبان وبلاگ جانبی به اشتراک بگذارید.

افزودن دیدگاه
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
نظرات