چگونه شارژ گوشی را ذخیره کنیم؟ 8 راه حل ساده اما کاربردی برای ذخیره شارژ باتری گوشی
کاهش مصرف باتری گوشی هنوز هم به عنوان یکی از اصلی ترین دغدغه های کاربران شناخته می شود. راه حل های متفاوتی با هدف جلوگیری از مصرف بی رویه باتری ارائه می شود که برخی از آن ها کاربردی و مفید و برخی دیگر کاملا غیر اصولی هستند. از این رو اگر قصد دارید تا به صورت طبیعی از مصرف بیش از حد باتری گوشی جلوگیری کنید، باید راه حل های اصولی را بدانید. در این مقاله قصد داریم روش های ذخیره باتری گوشی را بررسی کنیم.
1-نور صفحه گوشی، اصلی ترین عامل کاهش مصرف باتری
هرچه صفحه نمایش گوشی هوشمند بزرگتر باشد، شارژ بیشتری برای روشنایی آن استفاده می شود. با کم کردن نور گوشی می توان از مصرف شارژ باتری جلوگیری کرد. به همین دلیل توصیه می شود تا جایی که می توانید نور گوشی را کاهش دهید.
- همچنین توجه داشته باشید که روشنایی تصویر و بک گراند گوشی بر میزان مصرف باتری تاثیر گذار خواهد بود.
- اگر به تم تاریک یا همان دارک مود گوشی علاقه مند هستید، آن را فعال کنید. زیرا تیره تر شدن محیط گوشی بر کاهش مصرف شارژ موثر خواهد بود.
2-برنامه های پر مصرف را شناسایی و در صورت امکان آن ها را متوقف کنید
میزان استفاده از شارژر در برخی از برنامه ها بسیار بالاست اما بسیاری از این برنامه های پر مصرف، استفاده نمی شوند و فقط در بک گراند در حال اجرا هستند. برای شناسایی برنامه های پر مصرف می توانید به تنظیمات گوشی و قسمت باتری وارد شوید. سپس از بین برنامه ها، گزینه هایی که بیشترین مصرف باتری را دارند، شناسایی کرده و در صورت امکان اقدام به حذف آن ها کنید.
3-مدت زمان روشن ماندن صفحه را کاهش دهید
معمولا زمانی که کارتان با گوشی تمام می شود و نمی خواهید از آن استفاده کنید، دکمه پاور را می زنید و صفحه گوشی خاموش می شود. اما برخی از افراد به انجام این کار عادت ندارند، به خصوص افراد میان سال و سالمند که به تازگی کار کردن با گوشی را یاد گرفته اند.
وقتی بعد از اتمام کارتان با گوشی، دکمه پاور یا همان دکمه خاموش روشن گوشی را نزنید، صفحه گوشی به صورت خودکار بعد از مدتی خاموش می شود. حالا این خاموش شدن در گوشی های متفاوت فرق دارد. نور صفحه برخی از گوشی ها تنها بعد از 15 ثانیه خاموش می شود و برخی دیگر ممکن است هرگز خاموش نشود. در صورتی که روش تنظیم مدت روشن ماندن صفحه را بلد نیستید، مقاله خاموش نشدن صفحه گوشی را مطالعه کنید.
4-نیاز نیست گوشی هوشمندتان همیشه آماده به کار باشد!
قابلیت هایی مانند Do Not Disturb دقیقا با همین هدف طراحی و ارائه شده اند که مدت زمانی را برای استراحت دادن به گوشیتان در نظر بگیرید. به جای اینکه همیشه از قابلیت پاور سیور استفاده کنید می توانید برخی از اعلانات را برای مدتی قطع کنید. با توجه به ساعت کار و استراحت خودتان، ساعت استراحتی را برای گوشی خود نیز در نظر بگیرید. به طور مثال با استفاده از قابلیت Do Not Disturb و بسیاری از برنامه های مشابه، جدول زمان بندی برای نوتیفیکیشن ها طراحی کنید تا از ارسال و نمایش نوتیفیکیشن ها در ساعات خاصی از روز جلوگیری شود.
5-اتصالات غیر ضروری را فعال نکنید
منظور از اتصالات و قابلیت های اتصال مواردی مانند بلوتوث، وای فای، دیتا، هات اسپات و موارد دیگر است که با غیر فعال سازی آن ها می توانید در کاهش مصرف باتری صرفه جویی کنید. توجه داشته باشید که داده همراه تلفن از مواردی است که بیشترین مصرف باتری را به همراه خواهد داشت. از این رو در شرایطی که منتظر پیام خاصی نیستید یا کار خاصی ندارید، حتما دیتا همراه گوشی را خاموش کنید.هم چنین در مواردی که قصد استفاده از هندزفری بلوتوث یا ساعت هوشمند را ندارید، بلوتوث گوشی را خاموش کنید.
6-از نصب برنامه های مشکوک و غیر استاندارد خودداری کنید
برنامه هایی که برای گوشی های هوشمند ساخته می شوند، باید استاندارهای لازم را داشته باشند تا مشکلات متفاوتی را برای گوشی ایجاد نکنند. مشکلات برخی از این برنامه ها تا حدی زیاد است که موجب ایجاد اختلال در عملکردهای مختلف گوشی خواهد شد. یکی از مشکلاتی که به واسطه نصب برنامه های غیر معتبر ایجاد خواهد شد، مصرف بیش از حد باتری است.
تا جای امکان سعی کنید برنامه ها را از استورهای معتبر دریافت کنید. همچنین به روز رسانی برنامه ها را فراموش نکنید. این احتمال وجود دارد که در آپدیت های بعدی هر برنامه، اقدامات متفاوتی با هدف بهینه سازی مصرف باتری انجام شده باشد. از این رو با نصب آپدیت های جدید مصرف باتری کاهش پیدا می کند.
7-در موارد غیر ضروری، ویبره و صدای گوشی را غیر فعال کنید
با هر بار به صدا درآمدن گوشی و همچنین ویبره زدن آن، مقداری از باتری گوشی مصرف خواهد شد. در صورت امکان، برخی مواقع ویبره و همچنین زنگ های گوشی را غیر فعال کنید.
8-استفاده از کابل شارژ و باتری های تقلبی را فراموش کنید
شاید عدم استفاده از کابل شارژر اصلی، در ابتدا عوارض خاصی نداشته باشد و روی کم شدن شارژ گوشی تاثیر خاصی نداشته باشد اما قطعا در دراز مدت اثر خود را خواهد گذاشت. وقتی از کابل شارژ تقلبی استفاده می کنید، باتری گوشی بعد از مدتی خراب می شود و به همین دلیل شارژ گوشی خیلی زود تمام می شود. در صورتی که تا کنون از شارژر ارزان قیمت استفاده می کرده اید، این احتمال وجود دارد که باتری خراب شده باشد. برای تشخیص خرابی باتری می توانید مقاله، نشانه های خراب شدن باتری گوشی را مطالعه کنید.
همچنین اگر قصد تعویض باتری گوشی را دارید به هیچ عنوان سمت باتری های ارزان قیمت و های کپی نروید زیرا این باتری ها عملکرد خوبی ندارند و به قسمت های دیگر گوشی آسیب می رسانند.
به جای صرفه جویی های بیش از حد، پاور بانک جیبی تهیه کنید!
برخی از کاربران نسبت به روش های صرفه جویی در کاهش مصرف باتری حس خوبی ندارند چون فکر می کنند که از برخی قابلیت ها نمی توانند استفاده کنند و یا در حال محدود کردن خود هستند. اگر شما هم از دسته افرادی هستید که این حس را دارید و از طرفی نمی خواهید شارژ باتری گوشیتان زود تمام شود، پیشنهاد می کنیم یک پاور بانک جیبی تهیه کنید.
جمع بندی کلی:
در این مقاله روش هایی برای صرفه جویی در مصرف باتری گوشی را معرفی کردیم. با این حال اگر شما هم پیشنهاد خاصی دارید می توانید در قسمت نظرات آن را بیان کنید. همچنین اگر سوالی در این باره دارید، سوال خود را بنویسید. کارشناسان جانبی در اولین فرصت ممکن به پرسش های شما پاسخ خواهند داد.