چگونه برنامه های ios را در اندروید اجرا کنیم؟

اندروید یک سیستم عامل قدرتمند است و اجرای برنامههای تخصصی و پیشرفته روی این پلتفرم به راحتی امکانپذیر است. با این وجود، گاهی برخی از کاربران نیاز به اجرای برنامههای ios در گوشیهای اندرویدی خود دارند. به ویژه که معمولا رابط کاربری اپلیکیشنهای گوشیهای آیفون مثل سیستم عامل آن خاص به نظر میرسد.
حالا، با توجه به این که سیستمهای اندروید و ios زمین تا آسمان با یکدیگر تفاوت دارند؛ آیا راهی برای اجرای برنامه های ios در اندروید وجود دارد؟ خوشبختانه باید بگوییم که بله، این محال هم در دنیای تکنولوژی امکانپذیر شده است. اگر به دنبال راهی برای اجرای برنامههای خاص اپل روی گوشی اندرویدی خود هستید، باید از شبیهسازها کمک بگیرید. با ما همراه باشید تا با انواع شبیهسازها آشنا شوید. این شبیهسازها شاید نتوانند اجرای تمام برنامهها را امکان پذیر کنند؛ اما به طور قطع بیشتر آنها را فریب خواهند داد.
استفاده از شبیه ساز ios برای اندروید؛ تکنیک اجرای برنامه های اپل در اندروید
برای اینکه بتوانیم برنامههایی را که مختص سیستمعامل IOS طراحی شدهاند، روی سیستمعامل اندروید پیادهسازی کنیم، نیاز به استفاده از شبیهسازها دارید. این شبیهسازها محیطی شبیه به ios را در گوشی شما ایجاد میکنند تا بستری برای اجرای برنامههای مختلف فراهم آورده باشند. این برنامههای شبیهساز در انواع مبتنی بر وب، اپلیکیشن و لانچر تولید شدهاند. استفاده از هر کدام از انواع شبیه ساز ios برای اندروید، شرایط ویژه و مزایا و معایب مخصوص به خود را دارد. در ادامه آموزش کار با هر کدام را بررسی خواهیم کرد. اگر به محصولات اپل مثل ساعتهای هوشمند آن علاقهمند هستید، بد نیست بدانید با اتصال اپل واچ به اندروید از چه امکاناتی میتوانید استفاده کنید.
1- اجرای برنامه های اپل روی اندروید با شبیه ساز مبتنی بر وب (APPETIZE)
اولین شبیهسازی که در این مقاله به شما معرفی میکنیم، یک برنامه شبیهساز آنلاین یا همان مبتنی بر وب است. برای استفاده از این شبیهسازها نیازی به نصب هیچ برنامهای نیست و کافی است که به سایت این شبیهسازها مراجعه کرده و از قابلیتهای آنها استفاده کنید. معروفترین شبیه ساز مبتنی بر وب Appetize است که به دلیل سادگی طرفداران زیادی دارد. برای استفاده از Appetize.io که روی موبایل شما، فضایی با ظاهر و حس و حال iOS در گوشیهای اپل ایجاد میکند، باید مراحل زیر را پشت سر بگذارید:
1- مرورگر گوشی خود را باز کرده و وارد سایت appetize.io شوید.
2- هنگامی که سایت بارگذاری میشود، عکس یک موبایل آیفون به شما نمایش داده میشود که باید روی گزینه tap to play ضربه بزنید.
3- با این کار محیط iOS برای شما شبیهسازی میشود و میتوانید هر برنامهای را در این محیط اجرا کنید. کافی است که در اینترنت به جستجوی برنامه مورد نظر خود بپردازید و سپس آن را روی گوشی نصب و باز کنید.
نکته: در صورتی که جستجوی برنامه مورد نظر در اینترنت یا نصب آن برای شما مشکلساز شد، میتوانید از قبل فایل اجرایی برنامه مورد نظر خود را که پسوند APK دارد، دانلود کنید. سپس هنگام مراجعه به سایت appetize.io روی منوی سه خطی که در بالای صفحه دیده میشود، ضربه بزنید. حالا گزینه upload را انتخاب کرده و فایل APK را بارگذاری کنید.
مزایا و معایب شبیه ساز مبتنی بر وب؛ قابلیت اجرای برنامههای ios در کامپیوتر و گوشی
استفاده از برنامههای شبیهساز آنلاین؛ مثل آموزش تنظیمات پروکسی در گوشی اندروید، این مزیت را دارد که نیازی به نصب آنها روی سیستمعامل اندروید نیست. بلکه کافی است که هر موقع نیاز به اجرای یک برنامه ios داشتید، به سایت مراجعه کنید. در نتیجه فضایی گوشی شما اشغال نخواهد شد و به کارت حافظه کمتر احتیاج پیدا خواهید کرد. به علاوه، نباید نگران سازگاری با نسخه سیستمعامل اندروید خود باشید. از همه مهمتر، این که با شبیهسازهای آنلاین روی لپتاپهای ویندوزی و مک بوکها هم میتوانید برنامههای ios را اجرا کنید.
Appetize.io برای توسعه دهندگان برنامههای ios طراحی شده است تا بتوانند برنامههای خود را به راحتی تست کنند. استفاده از این برنامه تا 100 دقیقه اول رایگان است؛ اما این برنامه معایبی هم دارد. از جمله این که برنامههای جدید iOS را با تاخیر پشتیبانی میکند. دانلود برنامهها از اپ استور هم در این شبیهساز کار آسانی نیست. به علاوه، چالشی که ممکن است کاربران ایرانی را در هنگام استفاده از این برنامههای شبیهساز اذیت کند، ناپایدار یا ضعیف بودن ارتباطات اینترنتی است.
2- اجرای اپلیکیشن های ios در اندروید با اپلیکیشنها
میتوانید از اپلیکیشنهای شبیهساز هم برای اجرای برنامه های ios در اندروید کمک بگیرید. این برنامهها روی گوشی شما نصب میشوند و محیط گوشی شما را شبیه به گوشیهای آیفون میکنند. در میان اپلیکیشنهای شبیهساز، دو برنامه Cider و محبوبیت بیشتری دارند که در ادامه به آموزش استفاده از آنها خواهیم پرداخت؛ اما قبل از آن باید بدانید که اجرای این برنامهها علاوه بر خالی بودن فضای داخلی، نیاز به حداقل 512 مگابایت رم و اندروید نسخه 2.3 دارد. بد نیست که اطلاعاتی در مورد رم مجازی اندروید هم داشته باشید.
· برنامه شبیه ساز Cider؛ راهی برای اجرای برنامه های اپل روی اندروید
Cider یک برنامه محبوب شبیهساز iOS است که میتوان از آن به آسانی و کاملا رایگان استفاده کرد. شبیه ساز Cider این امکان را برای شما فراهم میکند که نه تنها به برنامهها و بازیها؛ بلکه تقریبا به همه عملکردها و قابلیتهای یک گوشی اپل دسترسی پیدا کنید. البته در این صورت علاوه بر 512 مگابایت رم، شما به حداقل دو گیگابایت فضای ذخیرهسازی در گوشی خود هم نیاز خواهید داشت.
متاسفانه این برنامه را نمیتوانید در فروشگاهGoogle Play پیدا کرده و به راحتی سایر برنامهها نصب کنید. بلکه باید فایل APK آن را دانلود کرده و آن را مطابق با مراحل زیر بارگذاری کنید. در نظر داشته باشید که قبل از رفتن به سراغ این مراحل، باید گزینۀ «نصب برنامه از منابع ناشناخته» را در گوشی اندرویدی خود فعال کنید. برای این کار در بیشتر موبایلها، باید به بخش Settings و پس از آن Security and enable بروید. سپس روی گزینۀ Allow the Device to Install Applications from Unknown Sources ضربه بزنید.
پس از فعالکردن این گزینه، مراحل زیر را برای نصب و استفاده از برنامه Cider دنبال کنید:
مرحله 1: فایل APK Cider را از طریق آدرس cycada.en.softonic.com/android دانلود کنید .
مرحله 2: پس از کامل شدن دانلود، فایل APK را در فایل Download گوشی خود پیدا کنید و روی آن ضربه بزنید.
مرحله 3: حالا گزینه Install را انتخاب کرده و منتظر نصب برنامه باشید.
مرحله 4: پس از نصب، در بین برنامههای گوشی خود، اپلیکیشنی با نام IOS EMULATOR را پیدا کنید و روی آن ضربه بزنید.
در نظر داشته باشید که این برنامه ممکن است با برخی از گوشیها سازگار نباشد و به درستی اجرا نشود. به همین دلیل برخی کاربران به این نتیجه میرسند که خرید گوشی دست دوم آیفون راهحل بهتری باشد.
· نصب برنامه ios روی اندروید با شبیهساز iEMU
دومین اپلیکیشن محبوب iEMU است که با نام Padiod هم شناخته میشود. iEMU با این که به برنامه Cider شبیه است؛ اما تجربه نشان داده که عملکرد بهتری دارد. جالب اینجاست که برای استفاده از این شبیهساز نیازی به روت کردن گوشی ندارید؛ اما میتوانید این شبیهساز را روی موبایلهای روت شده هم اجرا کنید.
IEMU با یک رابط کاربری ساده و صمیمی، نیاز به منابع سختافزاری بیشتری در مقایسه با Cider دارد. بنابراین، اگر کمتر از یک گیگابایت رم داشته باشید، این برنامه برای شما خیلی خوب کار نمیکند. همچنین، برای اجرای آن باید تمام برنامههای موجود در پس زمینه را هم ببندید. برای نصب و اجرای شبیه ساز iEMU باید مراحل زیر را پشت سر بگذارید:
- فایل apk شبیهساز را از یک سایت دانلود کنید و سپس روی آن ضربه بزنید.
- ممکن است که پیغام خطایی دریافت کنید، مبنی بر این که اجازه نصب برنامه از منابع ناشناس را ندارید. در این صورت روی خود پیام ضربه بزنید تا مستقیما به تنظیمات مربوطه هدایت شوید.
- اگر با ضربهزدن روی پیام، به تنظیمات مربوط منتقل نشدید، به قسمت Setting گوشی اندرویدی خود بروید و گزینه Application Manage و سپس Special Access را انتخاب کنید. حالا روی Install Unknown Apps و سپس iEMU ضربه بزنید.
- در این مرحله به سراغ فایل apk iEMU بروید و برای نصب روی آن ضربه بزنید.
- پس از نصب موفقیت آمیز شبیهساز، نگاهی به لیست اپلیکیشنهای نصب شده روی گوشی خود بیندازید و به دنبال برنامهای به نام AIO Downloader باشید.
- روی برنامه ضربه بزنید تا اجرا شود. حالا میتوانید برنامههای iOS را دانلود کرده و با استفاده از شبیه ساز اجرا کنید.
مزایا و معایب استفاده از برنامه شبیه ساز ios برای اندروید
اپلیکیشنهای شبیه ساز معمولا رابط کاربری آسانی دارند و بیشتر آنها به صورت رایگان قابل استفاده هستند. بعد از نصب برای اجرا کافی است که روی آنها کلیک کنید و نیازی نیست، مثل شبیهسازهای آنلاین به سایتی مراجعه کنید. با این وجود، شاید بزرگترین معایب آنها را بتوان اشغال فضای ذخیرهسازی دانست. به علاوه احتمال ناسازگار بودن آنها با نسخۀ اندروید یا برنامهها هم وجود دارد.
3- اجرای برنامه های آیفون در اندروید؛ با لانچرها
Launcher یا لانچر برنامههایی هستند که امکان شخصیسازی سیستمعامل اندروید را برای کاربران فراهم میسازند. شاید این برنامهها را بتوان بهترین روش برای اجرای برنامه های ios در اندروید دانست. با کمک لانچرها تمام قابلیتها و ظاهر سیستمعامل خود را شبیه به یک ios میبینید؛ حتی تصاویر پس زمینه و فونتهای شما هم رنگ و بوی گوشیهای آیفون را به خود میگیرند. برای تجربه هر کدام از ورژنهای ios باید لانچر مربوط به آن را از گوگل پلی دانلود و روی گوشی خود نصب کنید. برای مثال اگر به ios 15 علاقه دارید، کافی است که launcher ios 15 را روی گوشی خود اجرا کنید
آموزش استفاده از تلگرام آیفون برای اندروید؛ راهی برای نصب تلگرام آیفون روی اندروید
برخی از کاربران علاقه دارند که ظاهر و تم برنامه تلگرام خود را شبیه به تمهای گوشی آیفون متنوع و زیبا کنند. اگر شما هم تمایل دارید که تلگرامی با رنگ و لعاب آیفون داشته باشید، میتوانید از برنامههای زیادی که در اینترنت مختص این کار طراحی شدهاند، کمک بگیرید. برای مثال میتوانید یکی از دو برنامه زیر را انتخاب کنید:
Themes for telegram: در این برنامه میتوانید به صدها تم زیبا و متنوع دسترسی پیدا کنید استفاده از این برنامه بسیار آسان است. کافیست که تم مورد نظر خود را آپلود و سپس به صورت مستقیم روی برنامه تلگرام خود اجرا کنید.
Turbotel pro : این برنامه، علاوه بر تمهای مختلفی که در دسترس شما قرار میدهد، قابلیتهای دیگری مثل: رمزگذاری یا پنهان کردن چتها، نشاندادن تغییرات در لیست مکالمات، امکان تنظیم پسزمینههای مختلف برای هر صفحه و غیره را هم دارد. برای دسترسی به تمهای آیفون باید در منوی تنظیمات این برنامه وارد گزینه Dialogs شوید و سپس در پایین صفحه گزینه ios icons را برای فعالسازی لمس کنید.
از اجرای بازیها و برنامه های اپل روی اندروید خود لذت ببرید
در این مقاله سه روش مختلف برای اجرای برنامه های ios در اندروید به شما معرفی کردهایم که با استفاده از آنها میتوانید فضای ios را در گوشی خود شبیهسازی کنید. همچنین، برنامههایی برای لذتبردن از تمهای تلگرام آیفون در اندروید به شما پیشنهاد دادیم.
حالا میتوانید طعم برنامهها و بازیهای آیفون را درست مثل کاربران اپل بچشید. شما کدام روش را برای این کار انتخاب کردید؟ از کدام روشها راضی بودید؟ نظرات خود را در بخش دیدگاهها با دیگران به اشتراک بگذارید.