6 روش کاربردی برای خالی کردن حافظه گوشی
ارور پر بودن حافظه گوشی، یکی از بدترین پیام هایی است که می توانید روی صفحه گوشیتان مشاهده کنید. این پیغام به دلیل پر شدن حافظه گوشی پیش می آید. شاید برایتان جالب باشد که بدانید پر شدن حافظه گوشی، تاثیر زیادی روی کاهش سرعت گوشی دارد.
از این رو اگر از دسته افرادی هستید که از هنگ کردن گوشیتان خسته شده اید، باید بدانید که یکی از دلایل هنگ کردن گوشی می تواند پر بودن حافظه داخلی باشد. البته پیشنهاد می کنیم مقاله دلایل هنگ کردن گوشی را مطالعه کنید.
پر شدن حافظه گوشی بدون دلیل
بسیاری از کاربران خودشان می دانند که تصاویر، ویدئو و فایل های زیادی در گوشی هوشمندشان دارند و به همین دلیل ارور پر بودن حافظه گوشی را دریافت می کنند. این دسته از کاربران با روش های متفاوتی اقدام به خالی کردن حافظه گوشی می کنند که در این مقاله قصد داریم این روش ها را بررسی کنیم. حال برخی دیگر از کاربران نمی دانند که چرا پیام پر بودن حافظه گوشی را دریافت می کنند چون این مسئله در صورتی اتفاق افتاده است که گوشی آن ها خالی است.
همین ابتدای مقاله بگوییم که اگر از این دسته افراد هستید، پاسخ سوالاتان را در این مقاله پیدا نمی کنید. شما باید مقاله پر شدن حافظه گوشی بدون دلیل را مطالعه کنید.
روش های خالی کردن حافظه گوشی
با توجه به نکته ی مهمی که ابتدای مقاله گفتیم، باید در نظر داشته باشید که بخش اعظمی از حافظه گوشی می تواند مربوط به فایل های پنهان یا همان حافظه کش باشد. از این رو اولین و موثرترین اقدامی که در جهت خالی کردن حافظه گوشی می توانید انجام بدهید، این است که فایل های حافظه کش را خالی کنید.
برای پاک کردن حافظه کش هر برنامه کافیست به قسمت تنظیمات گوشی بروید. سپس با انتخاب گزینه برنامه ها لیستی از اپلیکیشن های نصب شده خواهید دید. روی هر برنامه تب بزنید و گزینه Clear Cash را انتخاب کنید. در برخی از گوشی های اندرویدی برای مشاهده گزینه Cleaar Cash ابتدا باید گزینه Data Storage را بزنید.
انتقال برنامه های نصب شده از حافظه داخلی به مموری کارت
برنامه هایی که روی گوشیتان نصب می کنید، قسمتی از حافظه گوشی را در اختیار می گیرند. با توجه به اهمیت برخی از برنامه ها، نمی توان آن ها را حذف کرد و از طرفی به خوبی می دانیم که حجم زیادی از حافظه داخلی را پر کرده اند.
راهکاری که برای این مسئله پیشنهاد می شود، انتقال برنامه های حجیم به مموری کارت است. برای انجام این کار باید اپلیکیشن های مخصوص را نصب کنید و برنامه های نصب شده را به حافظه داخلی منتقل کنید. توجه داشته باشید در صورتی که مموری کارت را از گوشی اندرویدی خارج کنید، برنامه هایی که روی آن هستند غیر قابل استفاده خواهند شد. برای مشاهده مشخصات و قیمت مموری کارت، می توانید به صفحه خرید مموری کارت مراجعه کنید.
همچنین پیشنهاد میکنیم در فرصتی مناسب مقاله چگونه حافظه گوشی را به مموری انتقال دهیم را در وبلاگ جانبی مطالعه کنید. در این مقاله به صورت کامل نحوه انتقال اطلاعات را در گوشیها و سیستمعاملهای مختلف بررسی کردهایم.
استفاده از فلش مموری OTG برای دیتاهای غیر ضروری
قطعا برخی از داده هایی که در گوشی های هوشمند دارید، همیشه قابل استفاده نیستند. بلکه ممکن است تنها در مواقع خاص و شرایطی به آن ها نیاز داشته باشید و به همین دلیل نمی توانید آن ها را حذف کنید. از طرفی می دانید که حجم زیادی از حافظه گوشی را پر کرده اند.
پیشنهادی که برای حل این مسئله داریم، استفاده از فلش مموری او تو جی است. فلش های OTG بدون نیاز به رابط به سادگی به گوشی های اندرویدی وصل می شوند و میتوانید دیتاها را به سادگی میان گوشی و فلش جابجا کنید. برای مشاهده تصاویر و بررسی انواع فلش های او تو جی می توانید به صفحه فلش مموری سایت جانبی مراجعه کنید.
از بکاپ و انواع فضای ابری استفاده کنید
با بکاپ گرفتن از فایل هایتان در انواع فضای ابری می توانید قسمت اعظمی از حافظه داخلی گوشی را خالی کنید. برای انجام این کار باید تحقیقات کاملی درباره انواع فضای ابری، میزان حجم و مدت زمان استفاده از آن ها داشته باشید.
Google Photos یکی از برنامه هایی است که به شما کمک می کند تا از ویدئو و تصاویرتان فایل های پشتیبان تهیه کرده و آن ها را در ایمیل ذخیره کنید. این برنامه قابلیت تهیه نسخه پشتیبان به صورت خودکار را نیز دارد. از این رو نیاز نیست به صورت دستی تمام تصاویر را انتخاب کنید و نسخه پشتیبان تهیه کنید.
برای خالی کردن حافظه داخلی گوشی اندروید، فایل های دانلودی را پاک کنید
برخی از فایل های دانلودی مانند انواع فایل پی دی اف آموزشی تنها یک بار قابل استفاده هستند و کاربران بعد از یک مرتبه مطالعه آن ها دیگر به سراغشان نخواهند رفت. در صورتی که مدیریتی بر فایل های دانلودی خود نداشته باشید، قطعا تعداد آن ها بیشتر خواهند شد و در نهایت قسمتی از حافظه داخلی را پر می کنند. پیشنهاد می شود با مراجعه به قسمت فایل های دانلودی، بررسی روی فایل ها داشته باشید و موارد غیر ضروری را حذف کنید. عکس ها از جمله مواردی هستند که به سرعت میتوانند حافظه گوشی شما را پرکنند. پیشنهاد میکنیم با مطالعه مقاله كم كردن حجم عکس در اندروید این مساله را برای همیشه حل کنید.
چگونه حافظه گوشی را خالی کنیم بدون پاک شدن اطلاعات
برای اینکه مطمئن شوید فرآیند خالی کردن حافظه گوشی صدمه ای به دیتای حیاتی گوشی شما نمیزند، باید از قابلیت های تعبیه شده در خود گوشی استفاده کنید. چگونه؟ بیشتر گوشی های امروزی مثل سامسونگ و شیائومی و باقی گوشی های اندرویدی، قابلیت دارند تحت عنوان Clean storage که با استفاده از این گزینه، گوشی به صورت اتوماتیک کش حافظه را پاک میکند. برای اطلاعات بیشتر در مورد این گزینه، به مقاله حافظه گوشی پر شده ولی چیزی توش نیست مراجعه کنید.
جمع بندی کلی
در این مقاله سعی داشتیم نگاهی به انواع روش های خالی کردن حافظه گوشی داشته باشیم. با این حال در صورتی سوال خاصی در رابطه با این موضوع دارید، می توانید از قسمت نظرات با ما در ارتباط باشید و پرسش خود را مطرح کنید. کارشناسان جانبی در اولین فرصت ممکن به سوالات شما پاسخ خواهند داد. همچنین در صورتی که روش دیگری برای خالی کردن حافظه گوشی انجام می دهید، آن را با ما در میان بگذارید.
سوالات متداول:
- برای خالی کردن حافظه گوشی چه ترفندهایی وجود دارد؟
از خالی کردن کش دستگاه گرفته تا پاک کردن دیتای برنامه هایی که دیگر با آن ها کار نمیکنید، در این مقاله 6 ترفند موثر را برای پاک کردن حافظه گوشی معرفی کردیم که خالی از لطف نیست.
- آیا نیاز است که به صورت دستی اقدام به خالی کردن رم گوشی کنیم؟
با اینکه به نظر میرسد بخش زیادی از مدیریت حافظه گوشی های امروزی به صورت اتوماتیک انجام میشود ولی خوب است هر از چند گاهی اقدام به خالی کردن حافظه به صورت دستی کنید.